Nu er det endelig slut med tidligt høretab.

Med de nyeste teknologispring bliver høreapparater mere diskrete og prismæssigt overkommelige end nogensinde før i Danmark.

Ifølge undersøgelser* lider 42 % af alle over 50 og 71 % af alle over 70 af høretab. Mange er ikke engang klar over, at høretab påvirker dem.

Personer, der har svært ved at høre enkelte ord i en samtale, eller som nogle gange har problemer i støjende omgivelser, kan have stor gavn af et høreapparat.

Med de nyeste design og efterbehandling i verdensklasse er der nu en simpel løsning på høretab.

Teknologi til at forbedre livskvaliteten

De mest almindelige årsager til høretab er alder og vedvarende baggrundsstøj. Som livet skrider frem, dør de små fine hår i øret efterhånden, eller de beskadiges af lydbølger og bliver mindre følsomme.

Hvis du har arbejdet i et miljø med støj som f.eks. en fabrik (eller du er fan af heavyrock) er det meget sandsynligt, at din hørelse er blevet påvirket. Høretab er en naturlig del af aldringsprocessen, men heldigvis er der nogle meget effektive måder at modvirke det på.

Det tager i gennemsnit 10 år, før folk gør noget ved deres høretab, selvom op til tusindvis af folk over 50 kunne have gavn af et høreapparat.

“Folk er ikke klar over, at man kan få en høreprøve uden at betale en eneste krone.”

Hvis du er påvirket af stress og frustration pga. høretab, kan du nu bestille en høreprøve helt gratis for at se, hvad der kan gøres.

Hvem skal jeg bruge?

En pålidelig og effektiv gratis online-service er Hear Clear Vi finder markedsledende hørespecialister i dit lokalområde, der kan give dig den helt rigtige type høreapparat.

Vores partnere tager i øjeblikket imod patienter til gratis prøver på høreapparater, der ligger og venter på dig. KLIK HER  for at få din gratis prøve.

Usynlige høreapparater bliver mere og mere populære overalt i Danmark, hvor tusindvis af folk hvert år bruger Hear Clear til at finde en specialist i høreapparater.

Få en bedre hørelse med et usynligt høreapparat!

Sådan gør du:

  1. Tryk på din lokalitet på kortet herunder
  2. Besvar et par simple spørgsmål, så finder vi de bedst egnede hørespecialister i dit lokalområde.