A szakértők becslései szerint több ezren élvezhetik a modern hallókészülékek előnyeit.

Végre véget ér a túl korai halláscsökkenés időszaka.

A legújabb technológiáknak köszönhetően a hallókészülékek minden eddiginél diszkrétebbé és megfizethetőbbé válnak a magyar emberek számára.

A kutatások szerint* az 50 év felettiek 42%-a, míg a 70 év felettiek 71%-a szenved a halláscsökkenéstől. Sokan észre sem veszik, hogy a halláscsökkenés őket is érinti.

Ha nehezen érti meg, amit mások mondanak, vagy néha gondot okoz Önnek a hangos környezet, akkor ezen segíthet egy hallókészülék.

Most viszont, a legújabb dizájnnal és világszínvonalú utógondozással pofonegyszerű megoldást biztosítunk a halláscsökkenés kezelésére.

Az életminőséget javító technológia

A halláscsökkenés leggyakoribb oka az életkor és a tartós háttérzaj. Életünk során a fülünkben található kis hajszálerek fokozatosan elhalnak, vagy károsodnak a hanghullámok hatására, így az érzékenységük egyre csökken.

Ha hangos környezetben, például egy gyárban dolgozott (vagy a kemény rockzene rajongója), az nagy valószínűséggel hatással volt a hallására. A halláscsökkenés az öregedési folyamat természetes része minden ember életében, de szerencsére van néhány rendkívül hatékony módszer, amivel tehetünk ellene.

Az embereknek átlagosan 10 évbe telik, mire foglalkozni kezdenek a halláscsökkenésükkel, annak ellenére, hogy több ezer 50 év feletti embernek jelentene segítséget egy hallókészülék.

“Az emberek nem tudják, hogy ingyenesen vehetnek részt hallásvizsgálaton”

Ha Önt is érinti a halláscsökkenés okozta stressz és frusztráció, a szolgáltatók most az ingyenes hallásvizsgálaton való részvétel lehetőségét kínálják fel a vásárlók számára, bármely termék megvásárlása előtt.

A hallókészülékek ma már nem azok a nagy műanyagdarabok, amiket a nagyszülei hordtak, hanem ugyanolyan elegáns és formatervezett kiegészítők, mint bármilyen más modern készülék. Az egyik legújabb fejlesztés a láthatatlan hallókészülék, amely diszkréten a fülbe helyezhető, és anélkül erősíti fel a külső hangokat – a háttérzaj kivételével –, hogy bárki észrevenné.

Kivel működjek együtt?

Az egyik megbízható és hatékony ingyenes online szolgáltatás a hearclear. Piacvezető hallásspecialistákat keresünk Önhöz közel, akik kiválasztják az Önnek legmegfelelőbb hallókészüléket.

A láthatatlan hallókészülékek egyre népszerűbbek Magyarországon, hiszen minden évben több ezer ember hagyatkozik a hearclear segítségére a hallókészülék-specialisták felkutatásában.

Üdvözölje a jobb hallást egy láthatatlan hallókészülékkel!

Csak ennyit kell tennie:

  1. Az alábbi térképen válassza ki a tartózkodási helyét
  2. Adjon választ néhány egyszerű kérdésre, és mi megkeressük az Önnek legmegfelelőbb hallásspecialistát a közelében.