Experter beräknar att tusentals människor kan ha nytta av moderna hörapparater.

Revolutionerade hörapparater är utrustade med avancerad teknik

Ungefär 1,5 miljoner personer i Sverige har en hörselnedsättning. Precis som med övriga kroppen, påverkas hörseln av vårt åldrande. Vid 65 års ålder har en av tre nedsatt hörsel, men det finns hjälp att få.

Moderna hörapparater förstärker inte bara ljud utan stöttar också hjärnans naturliga processer att skapa mening av ljuden du hör. Din ljudbild är mycket mer naturlig och nästintill i nivå med normal hörsel.

Även irriterande bakgrundsljud dämpas och återkoppling förhindras innan den ens uppstår. Allt för att du ska kunna höra talet så bra som möjligt, framförallt i bullriga miljöer. Dessutom finns det några modeller som är nästintill osynliga. Vissa har även Bluetooth och är laddningsbara.

Vilka hörapparater kan du välja mellan?

Välj mellan olika typer, märken och modeller av hörapparater. Hörapparaterna är batteridrivna och de allra vanligaste modellerna placeras bakom örat. Det finns även hörapparater som man placerar i örat.

Dessa hörapparater finns i väldigt små storlekar och är så gott som osynliga. Hörapparaterna är utrustade med avancerad och smart teknik.

” …revolutionerande framsteg inom teknik innebär att hörapparater nu är mer diskreta än någonsin”

Många svenskar över 50 år skulle kunna förbättra sin livskvalitet med hjälp av en hörapparat.

Vad kostar en hörapparat?

Våra aktörer erbjuder konkurrenskraftiga priser för hörapparater av hög kvalitet. Kostnaden för hörapparat skiljer sig åt beroende på vilken hörapparat du väljer att prova ut – vi ger dig prisuppgift på ditt besök.

Vi hjälper dig att hitta rätt hörapparat för dig och dina behov. I vissa delar av Sverige kan du få bidrag för att prova ut hörapparat.

Testa hörapparater Kostnadsfri i 30 dagar – ansök nu!

Hitta rätt klinik

HearClear har flera aktörer. Alla aktörer är pålitliga och erbjuder hög kvalitet – både på produkt och service. Audionomerna är legitimerade och jobbar efter att uppfylla dina individuella behov.

Ta första steget och testa hörapparat – du kan verkligen förbättra din livskvalitet.

Ansök om en Kostnadsfri testperiod:

  1. Bli matchad med en hörselklinik – klicka på kartan och svara på några enkla frågor så matchar vi dig! Det tar bara 60 sekunder.
  2. Aktören kontaktar dig och erbjuder dig en kostnadsfri testperiod av den hörapparat du önskar. Besöksavgift 250 kr (frikort gäller)