De wereld is de afgelopen veertig jaar sterk veranderd – en u misschien ook.

Als uw gehoor niet meer is wat het was, kan een onopvallend gehoorapparaat uw kwaliteit van leven verbeteren en u helpen weer met vertrouwen te luisteren.

Uit belangwekkend onderzoek blijkt dat mensen met een gehoorapparaat:

1- Zich vaak minder eenzaam of geïsoleerd voelen.

2- Doorgaans beter kunnen communiceren en contact kunnen leggen.

Technologie die je leven verandert

Gehoorverlies is meestal het gevolg van ouderdom en langdurig achtergrondgeluid. Na verloop van tijd sterven de haartjes in het oor af of worden ze beschadigd door geluidsgolven, waardoor ze minder gevoelig worden.

Als je in een luidruchtige omgeving zoals een fabriek hebt gewerkt (of als je een fan van harde rockmuziek bent), bestaat de kans dat je gehoor daardoor is aangetast. Gehoorverlies is voor ons allemaal een natuurlijk onderdeel van het verouderingsproces, maar gelukkig zijn er heel doeltreffende manieren om er iets tegen te doen.

Gemiddeld duurt het 10 jaar voordat mensen iets aan hun gehoorproblemen doen, hoewel duizenden mensen boven de 50 baat zouden kunnen hebben bij een gehoorapparaat.

“Mensen realiseren zich niet dat je gratis een gehoortest kunt laten doen.”

Als jij last hebt van gehoorverlies, kun je nu helemaal gratis een gehoortest boeken om te kijken wat eraan kan worden gedaan.

Gehoorapparaten zijn niet meer die dikke plastic dingen die je grootouders misschien hebben gedragen. Ze zijn nu net zo klein en fraai ontworpen als andere moderne gadgets. Een recente ontwikkeling is het onzichtbare gehoorapparaat, dat discreet in je oor glijdt en het geluid – maar geen achtergrondgeluiden – versterkt zonder dat iemand anders het merkt.

Met wie moet ik in zee gaan?

Een vertrouwde en doeltreffende gratis online dienst HearClear. Wij vinden toonaangevende gehoorspecialisten bij jou in de buurt die je precies het juiste type gehoorapparaat kunnen leveren.

Onzichtbare gehoorapparaten worden steeds populairder in België en elk jaar opnieuw kiezen duizenden patiënten voor HearClear om ze te helpen hun gehoor te transformeren.

 

Slecht horen is verleden tijd. Er breekt een nieuw tijdperk voor je aan!

Zo werkt het:

  1. Tik op je locatie op de kaart hieronder.
  2. Beantwoord een paar eenvoudige vragen en wij zoeken de best passende gehoorspecialisten bij jou in de buurt.