Experții estimează că mii de persoane ar putea beneficia de aparatele auditive moderne.

Epoca pierderii premature a auzului se apropie de sfârșit.

Odată cu salturile recente în tehnologie, aparatele auditive devin mai discrete și mai accesibile ca oricând pentru oamenii de pe tot teritoriul României.

Conform cercetărilor, 42% dintre persoanele cu vârsta peste 50 de ani și 71% dintre persoanele cu vârsta peste 70 de ani suferă de deficiențe de auz. Mulți dintre aceștia nici măcar nu conștientizează că sunt afectați de deficiențe de auz.*

O persoană care se străduiește să descifreze cuvântul ciudat dintr-o conversație sau uneori consideră mediile zgomotoase dificile, ar putea fi ajutată de un aparat auditiv.

Acum, datorită celor mai noi modele și îngrijirilor de top, există o soluție simplă pentru pierderea auzului.

Cele mai frecvente cauze ale pierderii auzului sunt vârsta și zgomotul de fond prelungit. Pe parcursul vieții noastre, firele fine din interiorul urechii dispar treptat sau sunt deteriorate de undele sonore, devenind mai puțin sensibile.

Dacă ați lucrat într-un mediu zgomotos, cum ar fi o fabrică (sau sunteți un fan al muzicii heavy rock), este foarte probabil ca auzul dvs. să fi fost afectat. Pentru noi toți, pierderea auzului este o parte naturală a procesului de îmbătrânire, dar din fericire există câteva modalități extrem de eficiente de combatere a acestuia.

În medie, durează 10 ani pentru ca oamenii să-și trateze pierderea auzului, chiar dacă mii de persoane cu vârsta peste 50 de ani ar putea beneficia de un aparat auditiv.

Oamenii nu își dau seama că pot programa un test auditiv fără să plătească niciun bănuț.

Cu cine ar trebui să colaborez?

Un serviciu online gratuit de încredere și eficient este HearClear. Vom găsi specialiști în auz, lideri de piață în zona dvs. locală, care vă pot oferi exact tipul de aparat auditiv potrivit pentru dvs..

În prezent, partenerii noștri acceptă pacienți în studiile lor gratuite cu aparate auditive, disponibile pentru a fi revendicate. FACEȚI CLIC AICI pentru a solicita un test gratuit.